Predĺžená záruka DEVELON Premium: Váš kľúč k ochrane strojov a pokoju v duši

2023-09-07

Vitajte v prémiovej predĺženej záruke DEVELON, kde ponúkame dokonalé riešenie na ochranu vašich investícií do ťažkých stavebných zariadení. Naše komplexné pokrytie zaisťuje, že zostanete chránení pred neočakávanými nákladmi a poskytne vám bezkonkurenčný pokoj. Objavte silu DEVELONu a zabezpečte budúcnosť svojho zariadenia s naším programom predĺženej záruky. Objavte silu DEVELONu – kontaktujte našich autorizovaných predajcov!

Prečo si vybrať rozšírenú záruku DEVELON Premium?

Získajte informácie o našom poslaní, hodnotách a záväzku poskytovať našim zákazníkom neprekonateľnú hodnotu. Preskúmajte, ako sa DEVELON odlišuje od konkurencie tým, že ponúka zvýšenú zostatkovú hodnotu, oficiálnu záruku predajcu, skrátené prestoje a bonusové výhody.

Bezkonkurenčná ochrana, bezkonkurenčná hodnota

DEVELON Premium poskytuje majiteľom stavebných zariadení bezkonkurenčnú hodnotu a pokoj. Náš program rozšírenej záruky ponúka komplexné pokrytie bez výnimiek alebo odpočítateľných položiek až na 5 rokov a 10 000 hodín. Vďaka tomu je DEVELON vynikajúcou voľbou, ktorá chráni vaše ťažké stavebné zariadenia pred neočakávanými nákladmi a prestojmi.

  1. Komplexné pokrytie: Žiadne výnimky alebo odpočítateľné položky až na 5 rokov a 10 000 hodín (v závislosti od modelov).
  2. Vylepšená zostatková hodnota: Prenosná záruka, ktorá dlhodobo zabezpečuje investíciu do vášho zariadenia.
  3. Oficiálna záruka predajcu: Špičková údržba s originálnymi dielmi od našich autorizovaných predajcov.
  4. Zníženie prestojov: Premostenie pokrytia na zabezpečenie neprerušovanej prevádzky, keď je to najdôležitejšie.
  5. Bonusové výhody: Prvá údržba stroja a prvé dva testy oleja sú bezplatné.

Vypočujte si názory našich spokojných zákazníkov

Prečítajte si a pozrite si posudky od našich spokojných majiteľov ťažkých stavebných zariadení. Zistite, ako predĺžená záruka DEVELON Premium priniesla významné úspory nákladov a lepší výkon pre ich podniky. Pridajte sa k radom spokojných zákazníkov, ktorí zažili výhody nášho programu predĺženej záruky.

„Odkedy sme zaregistrovali náš vozový park do rozšírenej prémiovej záruky DEVELON, zaznamenali sme podstatný pokles neočakávaných nákladov na opravy. Naše operácie sa zefektívnili a pokoj, ktorý prináša, je na nezaplatenie. Vrelo odporúčame!“

„Prémiová predĺžená záruka DEVELON pre nás zmenila hru. Preklenovacie pokrytie nás zachránilo pred nákladnými prestojmi na kritických projektoch. Bonusové výhody vrátane bezplatnej údržby stroja boli ďalším bonusom, čo nám umožnilo sústrediť sa na prácu s dôvera.“

„Výber rozšírenej záruky DEVELON Premium Extended Warranty bol jedným z najlepších rozhodnutí, ktoré sme urobili pre našu stavebnú činnosť. Zvýšená zostatková hodnota nám poskytla konkurenčnú výhodu a spoľahlivosť nášho zariadenia sa vďaka podpore autorizovaných predajcov výrazne zlepšila. Ďakujeme, DEVELON, za vaša výnimočná služba!“

Partnerstvo pre úspech

Naši predajcovia DEVELON sú odhodlaní poskytovať vám tie najlepšie možné služby a podporu. Spojte sa s predajcom DEVELON na údržbe a zaistite, aby vaše zariadenie dostalo prvotriedny servis a používanie originálnych dielov DEVELON.

Máte otázky? Máme odpovede

[O] Čo pokrýva predĺžená záruka DEVELON Premium?

DEVELON Premium pokrýva všetky komponenty a systémy vašej ťažkej stavebnej techniky a ponúka komplexnú ochranu pred neočakávanými nákladmi na opravy. Vylúčené je len roztrhnutie a opotrebovanie.

[O] Ako dlho trvá predĺžená záruka DEVELON Premium?

Dĺžka záruky sa líši v závislosti od modelov zariadení, pričom krytie je k dispozícii až 5 rokov a 10 000 hodín.

[O] Je záruka DEVELON prenosná, ak predám svoje zariadenie?

Áno, predĺžená záruka DEVELON Premium je prenosná, čo zvyšuje zostatkovú hodnotu vášho zariadenia a poskytuje ďalšie výhody budúcim kupujúcim.

[O] Môžem použiť svoju preferovanú opravovňu na kryté opravy?

DEVELON Premium vyžaduje, aby všetky služby vykonával predajca DEVELON. Môžeme zaručiť, že naši autorizovaní predajcovia poskytujú najlepší možný servis s použitím vždy originálnych dielov DEVELON.

[O] Ako zaregistrujem údržbu a servis?

Naši predajcovia DEVELON za vás zaregistrujú všetky záručné a údržbové služby v našom systéme.

Kontaktujte našich autorizovaných predajcov

Ak sa chcete dozvedieť viac o predĺženej záruke DEVELON Premium a nájsť najbližšieho autorizovaného predajcu, použite náš nástroj na vyhľadávanie predajcov na webovej stránke.

Vybavte sa vedomosťami

Stiahnite si náš informatívny zákaznícky leták a získajte podrobné informácie o predĺženej záruke DEVELON Premium. Leták obsahuje cenné tipy na údržbu zariadenia, výhody preventívnych opatrení a ako maximalizovať krytie záruky.

Odomknite silu DEVELON Premium

Zabezpečte si svoju investíciu do ťažkého stavebného vybavenia ešte dnes s predĺženou zárukou DEVELON Premium. Naša bezkonkurenčná ochrana a neprekonateľná hodnota vám dá pokoj, pretože viete, že vaše zariadenie je dobre chránené. Kontaktujte našich autorizovaných predajcov a urobte prvý krok k zabezpečeniu budúcnosti vášho zariadenia.

Oslovte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete ďalšie informácie, neváhajte kontaktovať DEVELON na adrese Guarantee@hhi-di.com. Náš tím podpory je pripravený pomôcť vám s akýmikoľvek otázkami, ktoré môžete mať.